Hogyan működik?

A flAVATAR – Varázslatos Virágok, olyan egyedi fejlesztés, amelynél a vágott virágokat és cserepes növényeket, 100%-os növényi alapú anyaggal, külsőleg kezeljük és ezáltal fénylenek a sötétben.

Mitől világít?

flAVATAR növényeink egy külső kezelésnek köszönhetően világítanak a sötétben. A felületi kezelés eredményeképp, a fénykibocsátás szabad szemmel jól látható, amelyet csupán sötétben érzékelünk.

Hogyan működik?

A védjegy oltalom alatt álló fejlesztésének köszönhetően a kezelt vágott virág, cserepes vagy stabilizált növény a feltöltődés után azonnal sötétbe helyezve gyönyörű zöld/kétféle kék/piros/fehér színben fénylik, úgymond fluoreszkál, akár 30 percen keresztül a töltöttség erejétől függően. Ha gyengül a fénye, töltse fel újra a napon, lámpa alatt vagy mobillal, így újra világítani fog! További feltöltés hiányában a látható fény átalakul halványabb tejfehér (úgymond irány) fénnyé, amelyet akár 4-5 órán keresztül is láthatunk! A flAVATARok az élővirágok tulajdonságaival rendelkezik, ennek alapján kell kezelni mind a vágott virágot, mind a cserepes növényt! A vágott virág szárát érdemes egyszer egy héten kicsit visszametszeni és folyamatosan pótolni, frissíteni a vizét. Egyes növények száríthatók, így flAVATAR-ként tovább ékesíti az éj sötétjét.

Veszélyes?

A flAVATAR által használt fejlesztés minden része génmanipulációtól mentes. A növények kezelésére használt anyagok a természeti környezetre, emberre és állatra egyaránt veszélytelenek. A virágon található elegy nem ehető!

Egyéb kérdéseivel keressen minket az info@flavatar.hu mail címen.